Emma-digte

Min svoger er også forfatter, siger bordherren. Jeg spørger, hvad svogeren skriver? Og får et usikkert svar, der munder ud i Den Blå Avis og noget om at miste. Og det er slet ikke så forvrøvlet, som det kunne lyde. I november 2011 havde opfindsomme folk fået den idé at invitere forfattere til at indsætte digte, forklædt som annoncer for køb, salg eller bytte i Den Blå Avis. Guerilladigte, kaldte de det, digte ad bagvejen ud til folket, max 200 tegn (her har vi endnu et formkrav☺). Der var rigtig mange, der annoncerede originalt og sjovt den uge, bl.a. husker jeg en mindeværdig serie om mistede Emma. Nu har jeg bladret nogle af Emma-digtene frem:

Emma er flyttet / søg digte under / diverse / sølvtøj / meddelelser / skisport / kameraer / garderobeskabe / koncert / halskæde / berlinmur / barnevogne / kaffemaskine / seng fra ikea / efterlyses.

Under Diverse søger og finder jeg: Forskellige redskaber købes / ved ikke hvilke / de skal bruges til at rydde op / i mit liv / efter Emma / der må godt være en fil imellem / jeg er begyndt at bide negle / kr. 100.

Under Tilbydes: Seng fra Ikea gives bort / Emma og jeg prøvede den for sjov i varehuset / missionærstilling / nu sidder jeg bare på kanten / og klapper madrassen.

Under Meddelelser: Kvinde efterlyses / ligner Emma / vi mødtes en morgen klokken fem / fandt en bænk langs Peblingesøen / du forsvandt mens jeg tissede i busken ved siden af cafeen / nu er jeg lidt forvirret /.

Hvem forfatteren er, og om det var min bordherres svoger, ved jeg dog ikke.