Et lidenskabeligt forhold til bøger

”Men pludselig en dag kom der en kuvert med posten til mig. I den lå en lille bog af sufimystikeren Hazrat Inayat Khan, der viste mig vejen frem. Indtil da troede jeg jo, at jeg var helt alene i verden med mine mærkeligt tanker. Den dag i dag aner jeg ikke, hvem der sendte mig bogen. Faktum er blot, at noget i den bog talte til mig. Siden dengang har jeg haft et lidenskabeligt forhold til bøger og dette at studere livet. Det studium har fulgt mig lige siden, også de mange år i musikbranchen. For mig var musikken hele tiden noget, jeg havde ved siden af mine livsstudier. Kort tid efter min søsters død begyndte jeg også at skrive. Faktisk har jeg været mere skrivende end musiker – og rent musikalsk har jeg aldrig haft de helt store ambitioner.” Lars Muhl i Weekendavisen 4. april i interview af Stig Matthiesen. Lars Muhl udsendte sidste år den spirituelle cd ”To heal the space between us” sammen med Githa Ben Davis. Til en Gaffa-læsers store fortrydelse, men jeg synes godt om den og finder det fascinerende, når mennesker i den grad flytter sig.